Ön itt van: FőoldalÜzletWebáruházHangtechnika, stúdióJBL EON610

Válasszon a lehetőségekből!

Használt termék
Akciós termék
Ajándék tipp
Ár intervallum (nettó)
Minden kijelölést töröl

Gyártók listája


JBL EON610

Nyomtatás
1000 W-os aktív hangfal
Bruttó listaár:148500 Ft
Eladási ár:129900 Ft
Nettó ár:102283 Ft
Kedvezmény:18600 Ft
Adó összege:27617 Ft
Akciós termék Tooltip

Gyártó:JBL
Leírás

 

 

Leírás

 

A 2014-es téli NAMM Show-n mutatkozott be a legendás EON sorozat legújabb generációja az EON600-as széria. Kialakítása teljesen eltér a megfizethető kategóriás hordozható PA rendszereknél megszokottaktól, mivel az új EON 600-as széria teljesen vadonatúj fejlesztés, mely során a JBL továbbfejlesztett tölcsér-technológiája és szabadalmaztatott hangszórói kerültek felhasználásra. Az EON600 széria jóvoltából a high-end stúdiómonitorok kivételes minősége válik elérhetővé egy rendkívül rugalmas, könnyen használható PA rendszer formájában.

"Megtaláltuk a módját hogy hogyan juttassuk el a stúdió monitorok minőségi hangzását a hordozható PA rendszerek felhasználóihoz, mely kizárólag csak a JBL forradalmi tölcsér- és hangszórófejlesztések terén alkalmazott innovációinak felhasználásával vált lehetővé." mondta Andy Flint, A JBL Professional PA Marketing szenior menedzsere. "Az EON600 új meglepő megjelenése logikai továbblépést jelent a híres és úttörő EON formavilág történetében, mely a legújabb anyagtechnológiák, akusztikus tudomány, hangszóródizájn és felhasználóbarát kialakítás alkalmazását jelenti."

Az EON610 egy 10"-os mély hangsugárzóval szerelt kétutas aktív hangfal. A hangszórók meghajtásáról és a különféle alkalmazásokhoz szükséges headroom-ról a beépített 1000 wattos erősítőmodul gondoskodik. A testreszabott JBL magas- és mélyhangszórók masszív hangnyomásszintet biztosítanak jóval alacsonyabb torzítás mellett az egész frekvenciatartományon belül.

Az EON600 sorozat esetében új módon közelítette meg a gyár a tölcsér kialakítását.  A hagyományos hangsugárzók egyik általános problémája az, hogy  eltérő módon sugároz különböző frekvencia  tartományokban a sugárzási tengely mentén és tengelyen kívüli tartományokban. A JBL mérnökei korszerű mérési technikákat felhasználva vizsgálták az új EON magas- és mélyfrekvenciás lesugárzási karakterét, melynek során 36 különböző hallgatói pozícióból végeztek méréseket, majd az eredményeket felhasználva tervezték meg a komponensek tölcséreit, melyekkel leellenőrizhették a magas frekvenciás lesugárzást a keresztváltási pontot és a mélyfrekvenciákat.

A speciális fodros kialakítás a különböző szélessávú frekvenciák terjedését hivatott szolgálni , mely egyenletes átvitelt biztosít a 90 fokos lefedés minden egyes pontján. A tengely menti és tengelyen kívüli átvitelek közötti hangminőség és egyenletesség átfogó lefedést és magas érthetőséget biztosít, mely ugyanazt a kifinomult transzparens hangzást jelenti az egész hallgatóság számára. Ezen tulajdonságok ez idáig csak a high-end stúdiómonitorokra voltak jellemzők, de mostantól, első ízben hordozható és megfizethető rendszernél is elérhetők.

Mivel a hangzás finomhangolása kényelmes és átfogó vezérlést igényel, ezért a JBL mérnökei egy iOS és Android támogatással rendelkező interfészt integráltak a hátoldali modulba, mely Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül párosítható eszközeinkkel. Segítségével távolról vezérelhető a Master hangerő, és az 5 sávos felhasználó által konfigurálható parametrikus EQ. A beállítások elmenthetők és később vissza is tölthetők. Az interfész az EON alaplapra integrált 32 bites, 130 Mhz-es, alacsony fogyasztású audio DSP alrendszerét vezérli, mely manapság a legjobb a maga kategóriájában: gyors, hatékony és kivételes hangminőséget biztosít. A 4 stratégiai ponton elhelyezett fogantyú jóvoltából könnyen szállítható és telepíthető a rendszer, a lábak kialakítás révén több hangfal is biztonságosan egymásra helyezhető, szállítható és tárolható. Az extraerős borítás pedig időtálló megbízhatóságot jelent, mely névjegye minden JBL terméknek.

 

Specifikációk

 

Rendszer típusa: aktív, 12" -os, kétutas, bassz-reflex
Maximális hangnyomásszint: 124 dB
Frekvencia tartomány (-10dB): 52 Hz - 20 kHz
Frekvencia átvitel (+-3dB): 60 Hz - 20 kHz
Lefedés: 110° x 60°
Erősítő: D-osztályú
Teljesítmény: 1000 W (2x500W)
Méretek (M x SZ x H): 558 x 322 x 295 mm
Nettó tömeg: 11,8 kg

 

Videó

 

 

Garancia A termékre 24 havi garanciát adunk

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset