Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokZenei számítógépes rendszerek, szoftverekZenei szoftverekA Cubase és a Windows 8

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Gyártók listája


A Cubase és a Windows 8

Windows8Amikor a Microsoft kihoz egy újabb Windows verziót, akkor mindig megindulnak a találgatások és a parázások a zenész és stúdiós körökben, hogy akkor mi lesz a meglevő szoftvereinkkel, tudjuk-e a továbbiakban használni, illetve hogyan befolyásolja az új operációs rendszer a megszokott munkamenetünket. A nyár folyamán már elérhetővé vált a Windows 8 tesztverziója, és el is indultak a különféle véleményezések zenei oldalakon. Mi most kivételesen nem csináltunk Windows 8 tesztgépet, és ennek két oka van. Az egyik az, hogy a Windows 7-en az új szoftverek tökéletesen működnek, a legtöbb gyártó és fejlesztő még épp csak letette az asztalra a Windows 7-tel teljesen kompatibilis szoftvereit és hardver drivereit. A másik ok, hogy igencsak elfoglaltak voltunk a nyáron, példának okáért épp az új weboldal faragása miatt is. Mostanság szerettünk volna egy alapos tesztelést megejteni. A Steinberg azonban megelőzött bennünket. Közleményükben az áll, hogy a Cubase 6.5 és a Nuendo 5.5 is teljesen kompatibilis a Windows 8-cal. Vagyis ugyanazokat a beállításokat és optimalizálásokat lehet és kell használni, mint a régi környezetben, és akkor hibátlanul futnak a rendszereink továbbra is. Mindössze annyi teendőnk lehet, hogy ha más okból korábban nem telepítettük volna, akkor most a Cubase installációkor fel fog kéredkezni a gépre a Microsoft .NET Framework 3.5-ös verziója, ezt engedni kell. A hardverek kérdése már egy másik ügy. Most ismét meg kell majd győződnünk a gyártók oldaláról, hogy adott hangkártyánkhoz, kontrollerünkhöz létezik-e megfelelő Win8 driver? Fordítsunk arra is figyelmet, hogy a driverek esetében 32 és a 64 bites verziók is léteznek, és nem biztos, hogy pont az rendelkezésre áll, mint ami számunkra szükséges.
Az mindenképpen biztató, hogy a Windows 8 kompatibilitással nem kell az új Steinberg programok esetében bajlódni. Ne feledkezzünk meg persze a pluginekről sem! A tapasztalat azt mutatja, hogy minden operációs rendszer váltást követően "lemorzsolódnak" bizonyos korábbi pluginek. A mi javaslatunk egyelőre az, hogy akinek valamilyen okból nem muszáj, az ne nagyon váltson még a 7-ről 8-ra a zenei számítógépén. Várható, hogy rövid időn belül a többi zenei szoftveres cég, na meg  a hangkártyák és keyboardok gyártói is közzéteszik állásfoglalásukat. Ezekre érdemes odafigyelni, mert egy nem eléggé átgondolt operációs rendszer váltás nagy kavarodást okozhat a zenei rendszerünkben, és persze a pénztárcánkban is.
A magunk részéről annyit tudunk ígérni, hogy hamarosan nekiállunk tesztelni mi is a Windows 8-at, például megnézzük, hogy az általunk a Windows 7-re kidolgozott zenei rendszer optimalizálások minden szempontból jók-e, meg egyáltalán, szokni kell az új felületet. A témát tehát követni fogjuk.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány