Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokZenei számítógépes rendszerek, szoftverekZenei szoftverekA Cubase és a Windows 8

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Gyártók listája


A Cubase és a Windows 8

Windows8Amikor a Microsoft kihoz egy újabb Windows verziót, akkor mindig megindulnak a találgatások és a parázások a zenész és stúdiós körökben, hogy akkor mi lesz a meglevő szoftvereinkkel, tudjuk-e a továbbiakban használni, illetve hogyan befolyásolja az új operációs rendszer a megszokott munkamenetünket. A nyár folyamán már elérhetővé vált a Windows 8 tesztverziója, és el is indultak a különféle véleményezések zenei oldalakon. Mi most kivételesen nem csináltunk Windows 8 tesztgépet, és ennek két oka van. Az egyik az, hogy a Windows 7-en az új szoftverek tökéletesen működnek, a legtöbb gyártó és fejlesztő még épp csak letette az asztalra a Windows 7-tel teljesen kompatibilis szoftvereit és hardver drivereit. A másik ok, hogy igencsak elfoglaltak voltunk a nyáron, példának okáért épp az új weboldal faragása miatt is. Mostanság szerettünk volna egy alapos tesztelést megejteni. A Steinberg azonban megelőzött bennünket. Közleményükben az áll, hogy a Cubase 6.5 és a Nuendo 5.5 is teljesen kompatibilis a Windows 8-cal. Vagyis ugyanazokat a beállításokat és optimalizálásokat lehet és kell használni, mint a régi környezetben, és akkor hibátlanul futnak a rendszereink továbbra is. Mindössze annyi teendőnk lehet, hogy ha más okból korábban nem telepítettük volna, akkor most a Cubase installációkor fel fog kéredkezni a gépre a Microsoft .NET Framework 3.5-ös verziója, ezt engedni kell. A hardverek kérdése már egy másik ügy. Most ismét meg kell majd győződnünk a gyártók oldaláról, hogy adott hangkártyánkhoz, kontrollerünkhöz létezik-e megfelelő Win8 driver? Fordítsunk arra is figyelmet, hogy a driverek esetében 32 és a 64 bites verziók is léteznek, és nem biztos, hogy pont az rendelkezésre áll, mint ami számunkra szükséges.
Az mindenképpen biztató, hogy a Windows 8 kompatibilitással nem kell az új Steinberg programok esetében bajlódni. Ne feledkezzünk meg persze a pluginekről sem! A tapasztalat azt mutatja, hogy minden operációs rendszer váltást követően "lemorzsolódnak" bizonyos korábbi pluginek. A mi javaslatunk egyelőre az, hogy akinek valamilyen okból nem muszáj, az ne nagyon váltson még a 7-ről 8-ra a zenei számítógépén. Várható, hogy rövid időn belül a többi zenei szoftveres cég, na meg  a hangkártyák és keyboardok gyártói is közzéteszik állásfoglalásukat. Ezekre érdemes odafigyelni, mert egy nem eléggé átgondolt operációs rendszer váltás nagy kavarodást okozhat a zenei rendszerünkben, és persze a pénztárcánkban is.
A magunk részéről annyit tudunk ígérni, hogy hamarosan nekiállunk tesztelni mi is a Windows 8-at, például megnézzük, hogy az általunk a Windows 7-re kidolgozott zenei rendszer optimalizálások minden szempontból jók-e, meg egyáltalán, szokni kell az új felületet. A témát tehát követni fogjuk.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Kiemelt termékek

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset