Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokZenei számítógépes rendszerek, szoftverekZenei szoftverekA Cubase és a Windows 8

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Gyártók listája


A Cubase és a Windows 8

Windows8Amikor a Microsoft kihoz egy újabb Windows verziót, akkor mindig megindulnak a találgatások és a parázások a zenész és stúdiós körökben, hogy akkor mi lesz a meglevő szoftvereinkkel, tudjuk-e a továbbiakban használni, illetve hogyan befolyásolja az új operációs rendszer a megszokott munkamenetünket. A nyár folyamán már elérhetővé vált a Windows 8 tesztverziója, és el is indultak a különféle véleményezések zenei oldalakon. Mi most kivételesen nem csináltunk Windows 8 tesztgépet, és ennek két oka van. Az egyik az, hogy a Windows 7-en az új szoftverek tökéletesen működnek, a legtöbb gyártó és fejlesztő még épp csak letette az asztalra a Windows 7-tel teljesen kompatibilis szoftvereit és hardver drivereit. A másik ok, hogy igencsak elfoglaltak voltunk a nyáron, példának okáért épp az új weboldal faragása miatt is. Mostanság szerettünk volna egy alapos tesztelést megejteni. A Steinberg azonban megelőzött bennünket. Közleményükben az áll, hogy a Cubase 6.5 és a Nuendo 5.5 is teljesen kompatibilis a Windows 8-cal. Vagyis ugyanazokat a beállításokat és optimalizálásokat lehet és kell használni, mint a régi környezetben, és akkor hibátlanul futnak a rendszereink továbbra is. Mindössze annyi teendőnk lehet, hogy ha más okból korábban nem telepítettük volna, akkor most a Cubase installációkor fel fog kéredkezni a gépre a Microsoft .NET Framework 3.5-ös verziója, ezt engedni kell. A hardverek kérdése már egy másik ügy. Most ismét meg kell majd győződnünk a gyártók oldaláról, hogy adott hangkártyánkhoz, kontrollerünkhöz létezik-e megfelelő Win8 driver? Fordítsunk arra is figyelmet, hogy a driverek esetében 32 és a 64 bites verziók is léteznek, és nem biztos, hogy pont az rendelkezésre áll, mint ami számunkra szükséges.
Az mindenképpen biztató, hogy a Windows 8 kompatibilitással nem kell az új Steinberg programok esetében bajlódni. Ne feledkezzünk meg persze a pluginekről sem! A tapasztalat azt mutatja, hogy minden operációs rendszer váltást követően "lemorzsolódnak" bizonyos korábbi pluginek. A mi javaslatunk egyelőre az, hogy akinek valamilyen okból nem muszáj, az ne nagyon váltson még a 7-ről 8-ra a zenei számítógépén. Várható, hogy rövid időn belül a többi zenei szoftveres cég, na meg  a hangkártyák és keyboardok gyártói is közzéteszik állásfoglalásukat. Ezekre érdemes odafigyelni, mert egy nem eléggé átgondolt operációs rendszer váltás nagy kavarodást okozhat a zenei rendszerünkben, és persze a pénztárcánkban is.
A magunk részéről annyit tudunk ígérni, hogy hamarosan nekiállunk tesztelni mi is a Windows 8-at, például megnézzük, hogy az általunk a Windows 7-re kidolgozott zenei rendszer optimalizálások minden szempontból jók-e, meg egyáltalán, szokni kell az új felületet. A témát tehát követni fogjuk.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Kiemelt termékek

boss_ch14
Boss CH-1
30900 Ft
sigma dm15 allo 10
Sigma DM15
102900 Ft
jbl_eon610_elolhatul
JBL EON610
132500 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset