Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokZenei számítógépes rendszerek, szoftverekZenei szoftverekAkciós vírusvédelem - zenei gépekre is

 A rendkívüli helyzet miatt az oldalunkon található ár- és készlet információkat nem tudjuk garantálni, ezért rendelés leadás előtt egyeztetést kérünk. Megértésüket köszönjük!

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Gyártók listája


Akciós vírusvédelem - zenei gépekre is

Eset SmartSecurityA zenére befogott Windows alapú gépek vírusvédelme külön megérne egy misét. A rendszergazdák és IT guruk egymás között jó nagyokat vitatkoznak arról, hogy melyik vírusvédelmi program a leghatékonyabb, de amikor szóba kerülnek a komoly zeneszerkesztő és DAW alkalmazásokra speciálisan beállított pécék, akkor rendszerint tanácstalanul néznek, vagy a vállukat vonogatják. Némelyek azt mondják, hogy mindegy, melyik rendszert telepítjük a zenei gépekre, ugyanazok a szempontok érvényesülnek, mint a mezei pécék esetében. Pedig nem.
A dolog persze rendszerint úgy kezdődik, hogy amikor nálunk valaki zenei gépet rendel, önmegtartóztatási fogadalmat tesz. Megígéri, hogy soha nem megy fel a géppel a netre, nem kalózkodik, nem használ fájlcserélőt, nem töltöget tört progikat, így aztán nem lesz semmi szüksége vírusvédelemre, ami csak akadályozná a munkában és fogja a gépet. Pár hét múlva látjuk aztán az összeborult Windowst, a gépen fröcsögnek a vírusok, szóval nem jött össze a dolog. Amúgy is nagyon nehéz netkapcsolat nélkül a zenei programokat rendesen használni, hiszen szinte minden gyártó feltételezi, hogy a gépek azonnal elérik a regisztrációhoz és a különféle frissítésekhez, ellenőrzésekhez a szervereiket. Mi azt szoktuk javasolni, hogy megfontolt, tudatos net használat mellett nem lehet gond. Ehhez azonban nagyon fontos egy megbízható vírusvédelem. Ki is próbáltunk szinte minden közismert vírusvédelmi rendszert. Anélkül, hogy részletesen beszámolnánk a tapasztalatokról, röviden elmondjuk a konklúziót. Védelmi hatékonyság és az adatbázisok naprakész frissítése szempontjából nagy különbségeket figyeltünk meg. Maradt 3-4 olyan szoftver, melyeket elég hatékonynak minősítettünk, és úgy véltük, hogy a gyakran zavarosban pecázó zeneszerkesztő emberek fokozott igényeit is képesek kielégíteni. Igen ám, de az igazán jól szuperáló vírusirtók a Cubase-re optimalizált gépeinken zug aktivitásokat eredményeztek, melyek irodai vagy egyéb alkalmazások esetén senkit sem zavartak volna, azonban a zenére belőtt Windows alatt elrontották az optimalizálást. Tudjuk, hogy ilyenkor jönnek a váratlan recsegések, a szinkron hibák, az ugráló CPU indikátor, rossz esetben a fagyás. 
Azért választottuk az ESET NOD32, illetve Smart Security programokat, mert ezek elég hatékonyak, kellően jól frissülnek, és általában nem okoznak gondot akkor sem, ha például egy Cubase munkamenet alatt bekapcsolva felejtjük őket. Mert azt javasoljuk, hogy Cubase vagy Nuendo használat közben legyen kikapcsolva a védelem. Közben persze ne legyen semmiféle netkapcsolat vagy fájltranszfer, ne adjunk módot a kártevők bekerülésére. Viszont amikor nem a rögzítés vagy a keverés kényes stádiumaiban vagyunk, akár be is kapcsolhatjuk a védelmet. Például ha plugineket töltögetünk vagy mintákat hozunk át, akkor feltétlenül javasolt a védelem. Az ESET említett szoftvereiben az a pláne, hogy kikapcsolt állapotban nem túrják szét a zenére optimalizált gép jól belőtt időzítéseit, míg más programoknál deaktivált védelem mellett is találtunk kiszámíthatatlan időpontokban megjelenő aktivitást, mert a rezidens rész ilyenkor is dolgozik valamit, nem egyszer nagyon keményen igénybe véve a processzort.

Zenei gépekre tehát mi elsősorban a NOD32-t szoktuk javasolni, de a Smart Security is természetesen jó. Utóbbi több védelmi funkciót tud, mint a NOD, de ezért valamivel drágább is. Most viszont nagyszerű akciót kínálunk: 

3 számítógépre érvényes ESET Smart Security Home Edition licenc vásárolható 1 felhasználós licenc áráért.

A kedvezmény december 4-től 21-ig, új, 1 éves, teljes árú ESET Smart Security Home Edition szoftver vásárlása esetén érvényes és más kedvezményekkel (pl. diákkedvezmény, megújítási kedvezmény, stb.) nem vonható össze.

Az akció időtartama alatt a termék így 36560 Ft végfelhasználói ár helyett 17260 Ft-ért vásárolható meg nálunk. A legtöbb családban úgyis több gép van, és ha van a stúdiógépünkön kívül még egy "normál" PC meg egy laptop, akkor máris bőven indokolt a teljes körű védelmet olcsón megvásárolni. Ennyi pénzért egy évig biztosak lehetünk abban, hogy nem csak értékes zenei anyagaink maradnak békében a rusnya vírusok támadásaitól, hanem a többi gépet sem kell vírusmentesítésre és "újrarakásra" szervizbe hurcolni.

A szoftverről részletesen az ESET oldalán lehet tájékozódni.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány