Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokZenei számítógépes rendszerek, szoftverekZenei szoftverekAVID a Syncopa hangszerboltban

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Gyártók listája


AVID a Syncopa hangszerboltban

ProToolsStudioA Pro Tools stúdiószoftvert valószínűleg egy zenész számára sem kell bemutatnunk, hiszen ez volt az első professzionális hangrögzítő és szerkesztő program, mely kiváltotta a hagyományos soksávos analóg magnókat a stúdiókból, megnyitva a digitális stúdiózás új világát. A Pro Tools rendszer az évek során számos változáson ment át, manapság a 11. verziója van forgalomban. Korábban a Pro Tools egyben a méregdrága stúdióberendezések szinonímája is volt, mivel a szoftver futtatásához különleges számítógép, és kifejezetten hozzá való hardver kellett. Mára a termékskála nagyon erősen kibővült és kinyílt. Változatlanul jelen vannak a professzionális stúdiókat kiszolgáló rendszerek, ám ezek ára a korábbiak töredékére csökkent. A korábban kifejezetten Mac/OS/OSX platformon futó rendszer elérhető lett PC/Windows környezetre is, ami óriási nyitást jelentett. Megjelentek továbbá a kisebb stúdiók és házi stúdiók, zeneszerkesztéssel foglalkozó hobbisták részére is egyszerűbb és olcsóbb változatok is. Nagyon lényeges, hogy a koncepció, a kezelőfelület lényeges elemei maradtak az olcsóbb verziókban is, és természetesen adott a projekt szintű kompatibilitás felfelé, tehát a kisebb rendszereken elkészített alapanyagokat bevihetjük vagy elküldhetjük a nagy stúdiókba, ahol mindenféle konverzió és plusz munka nélkül azonnal dolgozhatnak velük a szakemberek. 
AVID logoA Pro Tools számos szoftverrel és hardverrel együtt az AVID termékskálájába tartozik bele. Az AVID idén piacra dobta a Fast Track nevű kis mobil audio interfészeket, és van egy komolyabb USB-s interfész is, az Mbox, melynek legújabb verziója is , az említett Fast Track interfészekkel együtt Pro Tools Express programmal ellátva kapható. Azonnal egy működő stúdiót birtokolhatunk tehát, ha ezek közül vásárolunk. A Fast Track Solo és a Duo általános mobil felvételekhez, házi stúdiós munkákhoz ideális, az Mbox minőségét és szolgáltatásait tekintve már egy magasabb kategóriát jelent.
avid mbox szoftverA Fast Track Solo, a Fast Track Duo és az Mbox esetében nagyon brutális bevezető akciót indítunk. Arra szeretnénk mindenkit ösztönözni, hogy ha jó minőségű felvételt szeretne profi, legális rendszeren készíteni, akkor vásárolja meg nyugodtan és nagyon olcsón most ezeket a nagyon sok referenciával bíró rendszereket, ahelyett, hogy mindenféle provizórikusan összeválogatott hangkártyával és tört szoftverrel bosszankodna nagyon sokat a tényleges alkotómunka helyett. Amúgy az említett interfészek mind kiválóan működnek ASIO-s környezetben is, tehát ha valaki eddig Cubase-zel, Nuendoval, Sonarral vagy hasonló DAW szoftverrel dolgozott, akkor lehetőség van arra is, hogy több rendszert is üzemeltessen azonos gépen. Az ezzel kapcsolatos technikai jellegű kérdésekre természetesen szívesen adunk választ, épp úgy, mint bármely, számítógépes stúdió kialakításra, fejlesztésre vonatkozó kérdésre. 

Bevezető akciós ajánlataink:

A Pro Tools szoftverek összehasonlító táblázatát a gyár oldalán találjuk meg.

AVID árlistánk tartalmazza a többi terméket, a kiegészítőket, és az oktatási kedvezménnyel igényelhető árakat is.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány