Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekHangszer erősítők, effketekGitár gyakorló berendezésekÚj Marshall kombók
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.

19.10.20.

Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Új Marshall kombók

    A zenei világ még alig ocsúdott fel a Jim Marshall halála miatt érzett gyászból. Gyakran csak akkor döbbenünk rá, milyen nagyszerű emberek a kortársaink, amikor végleg elmennek. A  teljes zeneipar, beleértve a konkurens cégeket is egyetért abban, hogy egy nagyszerű személyiséggel lett szegényebb a világ. Jim Marshall örökségül hagyta ránk sok évtizedes munkásságának eredményeit. Az idős Marshall természetesen már jó előre gondoskodott arról, hogy útmutatásai alapján tovább működjön és szellemisége szerinti fejlesztésekkel képes legyen mindig megújulni a gyár. Mindig is kiváló mérnökökkel és zenészekkel vette magát körül, ez a stáb természetesen végzi a munkáját. A Bitzenedében található rövid cikk Jim Marsall és a zenészek világ kapcsolatában véli felfedezni a márka sikerének titkát.
 mg30cfx k      A fejlesztés tehát folyamatos. Nem rég jelentek meg a népszerű MG széria új darabjai, melyek dizájnjukkal is azonnal felhívják magukra a figyelmet. Az MG széria a Marshall "lájtos", olcsó kategóriájú félvezetős erősítőit tartalmazza. A gyár elsősorban kezdők számára, gyakorló erősítőnek fejlesztette ki ezeket a kisebb és egyszerűbb felépítésű készülékeket, azonban a zenész szakma is gyakran használja őket, mert a nagyobb darabok már színpadon is megállják a helyüket, a kisebbek pedig a profik számára is kedvelt gyakorló kombók.
   Feltűnő megjelenésével, számtalan funkciójával, és semmihez sem hasonlítható, kiváló Marshall hangzással az új termékcsalád hihetetlenül rugalmasan alkalmazkodik minden elképzelhető játékstílushoz.
     Az MG Carbon Fibre sorozat tagjai először is megjelenésükkel keltenek feltűnést. A grafitszínű kinézet magára vonja a tekintetet és azonnal felkelti a figyelmet.
       A család minden erősítő tagjának előlapján látható új MG embléma ezüst felülete nem csupán az előlap dekorációja, hanem a már megszokott, a Marshall-ra jellemző "fekete, fehér és arany" színeket felváltva, az MG sorozat frissességét, modern hangulatát sugározza.
       A családnak jelenleg tizenhárom (13) tagja van - kilenc (9) kombó, egy (1) mikro Sack, egy (1) 100 W-os fej és két (2) 4x12”-os hangszóróval szerelt láda és mindez – a hordozható 2 W-os kombótól a 100 W-os Stack-ig – rendkívül kedvező, bárki által megfizethető áron.
       Az első tapasztalataink nagyon jók, egyértelműen javasoljuk mindenkinek ezeket az erősítőket otthoni, próbatermi használatra, a nagyobbakat pedig színpadra is.  A teljes választékról áttekintést kaphatunk a magyar Marshall oldalon.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

sennheiser_xsw1_kezi_mik
Sennheiser XSW 1-825
83500 Ft
Akciós termék Tooltip
korg_pa300felul
KORG PA300
194900 Ft
Akciós termék Tooltip
korg_odyssey_r3_dontott
ARP Odyssey
249900 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset