Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekHangszer erősítők, effketekGitár gyakorló berendezésekElectro-Harmonix: örökké fiatal
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Electro-Harmonix: örökké fiatal

EHX effektek

Az Electro-Harmonix céget számos legenda övezi. Nem is csoda, hiszen ez a brand hamarosan 50 éves lesz, és ez bizony igen tiszteletreméltó kor a zenei elektronikában. Az elektromos gitárt bűvölő zenészek mindenképpen szembesülnek a cég termékeivel, ha akarják, ha nem. Ez háromféle módon következhet be. A legegyszerűbb az, amikor maguk is egy EHX effekt büszke tulajdonosai. A második az, amikor vásárolnak egy "valamilyen" effektpedált, és a gyártó ügyesen vagy ügyetlenül egy EHX effekt koppintását rejtette el a saját dobozában. A harmadik eset pedig akkor következik be, amikor egy digitális multieffektben vagy épp a gitáros szoftverünkben találkozunk egy klasszikus EHX sound digitális reinkarnációjával, amiről aztán a fejlesztő vagy elárulja, hogy mi inspirálta, vagy nem. A lényeg az, hogy a gitáros világban évtizedek óta él számos, az EHX által kidolgozott és megvalósított hangzás, ezek visszaköszönnek rengeteg előadó sikeres felvételén. Az Electro-Harmonix azonban nem üldögél a babérjain, hanem egyrészt folyamatosan fejleszti a régebbi készülékeit is, másrészt mindig kirukkol valami különleges új innovációval, amivel aztán csodálkozásra készteti a gitárosokat és konkurenciát egyaránt. Nagy meglepetést keltettek például az orgona pedálok, melyek rövid idő alatt igen népszerűek lettek. Sokat lehetne beszélni az EHX pedálokról, azonban inkább arra biztatunk mindenkit, hogy jöjjön el, tesztelje a nálunk található effekteket, és válassza ki a számára izgalmasakat! Jó gitározást! :)

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset