Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangszerekÜtős hangszerekDobfelszerelésekÖsszecsukható dobszerkó

 A rendkívüli helyzet miatt az oldalunkon található ár- és készlet információkat nem tudjuk garantálni, ezért rendelés leadás előtt egyeztetést kérünk. Megértésüket köszönjük!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Összecsukható dobszerkó

Roland TD4KP kA Roland feltalálta a fedőn a pupot. Megalkották az összecsukható és hordozható V-Drum rendszert. Mint tudjuk, a dobosok esetében a cuccolás és a szerkó összerakása, szétszedése a leg időigényesebb feladat a zenekaron belül. Ha a zenekarvezető összehív egy "gyors próbát", és a dobszerkó nincs összerakva a próbahelyen, akkor minimum fél óra tollászkodással telik a próba előtt. Kocsiból kipakolás, berámolás, összeállítás, helyezgetés, finomítgatás, közben a többi zenész morog. (Persze nem segítenének :)
Elektromos dob esetében egy kicsit lehet gyorsabb az összeszerelés, attól függően, hogy mennyire kell szétszedni az állványzatot szállítás előtt.

No, a Rolandnak persze megvan a gyakorlata az elektromos dobok tervezése és kivitelezése terén, hiszen az egyik legrégebbi professzionális gyártó. A V-Drum technológiában elért eredményeik most arra biztatták őket, hogy alkossanak egy összecsukható és könnyen szállítható dobfelszerelést az ismert és közkedvelt TD4 dobmodulra alapozva. A TD-4PK valóban igen praktikusnak tűnik. Az európai forgalmazás kezdetéről és az árról még egyelőre nincsenek információink, de valószínűleg hamarosan többet tudunk már.

Egy kis kedvcsináló:

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány