Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnikaKeverőkBluetooth a keverőben
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Bluetooth a keverőben

Phonic AM440WPhonic AM440W keverőpult

Azon már nem is csodálkozunk, hogy sok kisebb keverőpultra USB vagy FireWire csatlakozót szerel a gyártó annak érdekében, hogy meglegyen a lehetőség a digitalizált hang oda-vissza küldözgetésére. Régebben ezeket inkább a "kütyü" kategóriába soroltuk, aztán később megjelentek a valóban jó minőségű A/D - D/A konverterekkel felszerelt, több csatornás átvitelt lehetővé tevő komoly minőségű pultok is.
Most a Phonic Bluetooth kapcsolatot épített az AM440W típusú új keverőjébe. Magát az AM440-et sokan ismerik, mi is adtunk el belőlük "sima" és effektes változatban is, na meg az USB lejátszót tartalmazó verzióból is. 
A kérdés persze úgy szól, hogy miért is kellene egy keverőpultba Bluetooth? Azt tudjuk, hogy bizonyos ketyerék közti adatforgalomban, egyszerű és gyors fájlátviteleben jó lehet. A telefonos headseteket is régóta használjuk. Na de keverőbe? Pedig, ha belegondolunk, nem rossz ám az ötlet! Valószínűleg a gyártók is megfigyelték, hogy gyakran ráköközgetik a népek a mobiltelefont a keverőre. Szünetzenét nyomnak be róla, vagy például táncpróbához erről megy a zene, egy előadáson hanganyagot játszanak be. Azt nem is merem elképzelni, hogy valaki például hakni célra tolja be a  zenei alapot a telefonjáról :)
A Bluetooth átvitel a 2,4 GHz-es sávban zajlik, és egyfajta vezetéknélküli kommunikáció, ami képes fájl átvitelre és például audio streamre is, vagyis folyamatosan lehet hangot átküldeni rajta. A Phonic pult segítségével tehát megvalósíthatunk egy olyan helyzetet, amikor nem vagyunk rádrótozva a pultr, és a telefonnal a kezünkben szabadon járkálhatunk. A rajta levő médialejátszó alkalmazással pedig ráküldhetjük a jelet a hangrendszerre. A számok kiválasztását, ismétlését, a hangerő állítását mind a telefonon vagy a táblagépen végezhetjük el. Ugye ismerős, mikor a tánctanár vagy a fitness edző kezében egy infrás távvezérlővel jön-megy! A CD vagy MP3 lejátszó pedig ott figyel valahol egy rack dobozban a keverő és a végfok mellett. Ezen a helyzeten egyszerűsíthet a bluetooth kapcsolat. A hangrendszer akár védett, zárt helyen is lehet. Intézmények esetében tudjuk, hogy sokszor nagyon nehéz megóvni a hangrendszert a jövő-menő emberektől. Most erre is egyszerű lehetőség kínálkozik. Hamarosan megtudjuk majd azt is, hogy a gyakorlatban miként vizsgázik a rendszer, mekkora a stabilitása, mekkora távolságot képes áthidalni egy adott eszközzel és persze milyen a hangminősége. Az alapötlet mindenképpen jó.  

A keverő már rendelhető, az ára 47.300 Ft.

A manual a gyár oldaláról letölthető.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

akg_k92_standard
AKG K92
17160 Ft
focusrite_scarlett_2ndgen_2i2_elol
Focusrite Scarlett 2i2 2nd Gen
45900 Ft
Akciós termék Tooltip
boss_ds1
Boss DS-1
18900 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset