Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnikaKeverőkBehringer X32
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Behringer X32

Behringer X32kA Behringer X32 keverőpultjának megjelenését nagy várakozás előzte meg. A hangtechnikával foglalkozó emberekben él még a korábbi Behringer digitális keverő emléke, ami bizony elég érdekesre sikerült. Anno a  DDX3216 nagyon szimpatikus rendszerfelépítésű és jó hangminőségű keverő volt, azonban legendásan megbízhatatlanná vált bizonyos idejű használat után. Bemelegedve, különösen némi buliporral bevonva rendkívül érzékennyé  vált a külső zavarokra. Volt, amikor rendszeres karbantartással, tisztogatással ezt ki lehetett védeni, volt, amikor nem. Azt gondoljuk, hogy a Behringer is tisztában volt vele, hogy ha új digitális keverővel lép a piacra, akkor nem elég pusztán jót gyártania, hogy ellensúlyozza ezt rossz szájízt a hangtechnikusokban, hanem kiemelkedően jót kell alkotnia, igazi nagy durranással kell jelentkeznie.

Az eddigi jelek szerint az X32 valóban nagy durranás. A szakma eddigi értékelése szerint minden szempontból nagyon jól sikerült az új keverő, és bár árfekvése csak töredéke a hasonló kaliberű konkurens pultoknak, nagyon komolyan kell venni. 

Nézzük meg nagy vonalakban, mik is az új pult legfontosabb tudományai!
BehringerX32 fentrol40 csatornás keverőről beszélünk, melynek 32 mikrofon bemenetét a MIDAS által tervezett előfok fogadja, ez már önmagában is nagy durranás. Ezek a bemenetek fizikailag megtalálhatók a pult hátulján, tehát azonnal rá lehet dugni a jelforrásokat, vagy a csoportkábel végét. Azonban két darab S16-os egységgel digitális csoportkábelt is használhatunk a mai kor igényeinek megfelelően. A berendezés 25 buszt tud, 16 szimmetrikus XLR kimenettel és 6 további OUT-tal. 25 motorfader van a keverőn, melyeket nem csak a keverési feladatoknál használhatunk, hanem DAW kontroll funkciókra is. Rendkívül praktikusak a csatornánkénti kivezérlésmérők és a pici LCD kijelzők. Ezek roppant módon megkönnyítik a pulton való eligazodást és a gyors beavatkozásokat. Mint tudjuk, a digitális pultokkal szemben pont az szokott lenni a fő ellenérv, hogy jóval nehezebben áttekinthetőek, mint a nagy, hagyományos analóg konzolok. Az X32 azonban BehringerX32 displaymég rengeteg mindent tud, igazi fullextrás felszereltséget kapunk. Számítógéppel összekötve USB vagy FireWire hangkártyaként is szuperál, emiatt sem elhanyagolható, hogy DAW vezérlésre is befogható. Tehát stúdió szintű felhasználásra is optimális, ugyanakkor élő produkciók rögzítése során is nagy hasznát vesszük. A beépített Virtual FX Rack hasonló kialakítású, mint az ismert stúdiószoftverek effektjei. A 40 bites lebegőpontos számolást alkalmazó DSP jó effektminőséget ígér, és a felhasználók véleménye szerint is valóban professzionális effekteket implementált a Behringer ebbe a készülékbe. Sok egyéb praktikus és kényelmi funkció teszi még nagyon vonzóvá az X32-t, érdemes alaposan áttekinteni a gyári oldalt. Az extrák közül említsük meg például az iPhone-ról vagy iPadról történő távvezérlés vagy a hang direkt pendrivera rögzítésének lehetőségét.

A Behringer X32 egy rendkívül sokoldalú, praktikus felépítésű korszerű és jó hangminőséget kínáló digitális keverő, amit a paramétereihez képest igen szolid áron kínál a gyár. Úgy gondoljuk, hogy a közeljövőben sokan fogják ezt a készüléket választani a legkülönfélébb hangosítási és stúdiófeladatok ellátásához.

   

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány