Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnikaKeverőkBehringer X32
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Behringer X32

Behringer X32kA Behringer X32 keverőpultjának megjelenését nagy várakozás előzte meg. A hangtechnikával foglalkozó emberekben él még a korábbi Behringer digitális keverő emléke, ami bizony elég érdekesre sikerült. Anno a  DDX3216 nagyon szimpatikus rendszerfelépítésű és jó hangminőségű keverő volt, azonban legendásan megbízhatatlanná vált bizonyos idejű használat után. Bemelegedve, különösen némi buliporral bevonva rendkívül érzékennyé  vált a külső zavarokra. Volt, amikor rendszeres karbantartással, tisztogatással ezt ki lehetett védeni, volt, amikor nem. Azt gondoljuk, hogy a Behringer is tisztában volt vele, hogy ha új digitális keverővel lép a piacra, akkor nem elég pusztán jót gyártania, hogy ellensúlyozza ezt rossz szájízt a hangtechnikusokban, hanem kiemelkedően jót kell alkotnia, igazi nagy durranással kell jelentkeznie.

Az eddigi jelek szerint az X32 valóban nagy durranás. A szakma eddigi értékelése szerint minden szempontból nagyon jól sikerült az új keverő, és bár árfekvése csak töredéke a hasonló kaliberű konkurens pultoknak, nagyon komolyan kell venni. 

Nézzük meg nagy vonalakban, mik is az új pult legfontosabb tudományai!
BehringerX32 fentrol40 csatornás keverőről beszélünk, melynek 32 mikrofon bemenetét a MIDAS által tervezett előfok fogadja, ez már önmagában is nagy durranás. Ezek a bemenetek fizikailag megtalálhatók a pult hátulján, tehát azonnal rá lehet dugni a jelforrásokat, vagy a csoportkábel végét. Azonban két darab S16-os egységgel digitális csoportkábelt is használhatunk a mai kor igényeinek megfelelően. A berendezés 25 buszt tud, 16 szimmetrikus XLR kimenettel és 6 további OUT-tal. 25 motorfader van a keverőn, melyeket nem csak a keverési feladatoknál használhatunk, hanem DAW kontroll funkciókra is. Rendkívül praktikusak a csatornánkénti kivezérlésmérők és a pici LCD kijelzők. Ezek roppant módon megkönnyítik a pulton való eligazodást és a gyors beavatkozásokat. Mint tudjuk, a digitális pultokkal szemben pont az szokott lenni a fő ellenérv, hogy jóval nehezebben áttekinthetőek, mint a nagy, hagyományos analóg konzolok. Az X32 azonban BehringerX32 displaymég rengeteg mindent tud, igazi fullextrás felszereltséget kapunk. Számítógéppel összekötve USB vagy FireWire hangkártyaként is szuperál, emiatt sem elhanyagolható, hogy DAW vezérlésre is befogható. Tehát stúdió szintű felhasználásra is optimális, ugyanakkor élő produkciók rögzítése során is nagy hasznát vesszük. A beépített Virtual FX Rack hasonló kialakítású, mint az ismert stúdiószoftverek effektjei. A 40 bites lebegőpontos számolást alkalmazó DSP jó effektminőséget ígér, és a felhasználók véleménye szerint is valóban professzionális effekteket implementált a Behringer ebbe a készülékbe. Sok egyéb praktikus és kényelmi funkció teszi még nagyon vonzóvá az X32-t, érdemes alaposan áttekinteni a gyári oldalt. Az extrák közül említsük meg például az iPhone-ról vagy iPadról történő távvezérlés vagy a hang direkt pendrivera rögzítésének lehetőségét.

A Behringer X32 egy rendkívül sokoldalú, praktikus felépítésű korszerű és jó hangminőséget kínáló digitális keverő, amit a paramétereihez képest igen szolid áron kínál a gyár. Úgy gondoljuk, hogy a közeljövőben sokan fogják ezt a készüléket választani a legkülönfélébb hangosítási és stúdiófeladatok ellátásához.

   

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

genelec_8020dpm_elol
Genelec 8020DPM
109900 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset