Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnikaMikrofonokMikrofonok telefonokhoz profi alkalmazásokra
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Mikrofonok telefonokhoz profi alkalmazásokra

Az okostelefonokon számtalan alkalmazást futtathatunk. Sokan használják telefonjukat riportkészítésre is, azonban hiába van megfelelő minőséget produkáló rögzítő szoftverünk, a telefon beépített mikrofonja nem igazán alkalmas riporteri célokra. Ezen változtatott a RODE, amikor piacra dobta a SmartLav csíptetős mikrofonját, most pedig már kapható ennek fejlettebb verziója, a SmartLav+ is.

Rode SmartLavPlus

A SmartLav csíptetős mikrofon kb másfél éve jelent meg azzal a céllal, hogy egy egyszerű, költséghatékony de mégis jó minőségű eszközt nyújtson azon felhasználóknak akik iPhone vagy Android készülékükkel szeretnének audio anyagokat rögzíteni. A mikrofon nagy népszerűségre tett szert, de a RODE úgy gondolta így is ráfér egy kis fejlesztés és nem sokkal ezelőtt be is jelentették a SmartLav+ piacra lépését, ami felváltja az eredeti SmartLav-ot.

A SmartLav+ a következőkben változott meg az elődhöz képest:

  • kábelét kevlárral erősítették
  • kapszulája nagyobb érzékenység mellett kisebb zajú lett
  • TRRS csatlakozója egyértelmű színkódot kapott, hogy könnyebb legyen a párosítása a színkóddal ellátott SC adapter kábelekkel

A SmartLav+ egy olyan termék ami számtalan szituációban nagy segítség lehet a broadcast, pro és amatőr felhasználóknak egyaránt. Elsősorban interjúk készítésére, beszédhang felvételre ajánljuk, de bárkinek ott lapulhat a zsebében az okostelefon mellett. A SmartLav már kifutott termék, a SmartLav+ viszont már raktáron van, rendelhető, ára: 18.400 Ft bruttó.

Év elején hasznos kiegészítők láttak napvilágot a SmartLav mikrofonhoz, melyek ugyanúgy használhatók a SmartLav+ mikrofonnal is:

Rode SC3

 SC3: TRRS > TRS adapter kábel, mely lehetővé teszi, hogy a 4 pólusú TRRS csatlakozóval ellátott SmartLav+-t normál TRS aljzatba csatlakoztassuk. Azaz ennek az adapternek a segítségével a SmartLav+ nem csak telefonokhoz, de minden olyan rögzítőhöz csatlakoztatható, melynek 3.5mm kis jack aljzata van és képes plug-on feszültséget biztosítani a mikrofonnak (2-5V). Az átalakító ára: 3.490 Ft bruttó.

Rode SC6

 

SC6: kettős TRRS és fejhallgató adapter, mely alkalmas egyidejűleg két SmartLav+ és egy fejhallgató iPhone és Android okos telefonokhoz történő csatlakoztatásra. Az SC6 segítségével két különböző hangforrást tudunk egyidejűleg rögzíteni és a fejhallgató kimeneten monitorozni. Az ára: 3.990 Ft bruttó.Az SC6 átalakító két darab SmartLav+ mikrofonnal tökéletes riporteri eszköz!​

​Lav-Headset: Új kiegészítő, de már raktárról kapható a Lav-Headset fejpánt sorozat. Ezzel a fejpánttal a SmartLav+ és a Lavalier mikrofonokat fejmikrofonná lehet alakítani. A fejpánt kábelvezetővel rendelkezik és három méretben kapható, hogy mindenki megtalálj a számára legkényelmesebb viseletet:

Jr. (kicsi): gyerek méret, 13 éves korig ajánlott
M (közepes): fiatalok és fiatal felnőttek számára
L (nagy): felnőttek számára

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

altopro_ts212_elolf
Alto Pro TS 212
Archív termék Tooltip

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset