Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnikaMikrofonokAKG WMS40 mini
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

AKG WMS40 mini

Jött - látott - győzött

   A vezetéknélküli mikrofonok piacán elég nagy átrendeződésnek lehetünk tanúi. A megváltozott frekvenciagazdálkodási szabályoknak megfelelően számos korábbi rendszer részben vagy egészben használhatatlanná válik pár hónapon, éven belül. A kérdésről a Bitzenedében jelent meg egy kis összefoglalás. A  cikkben arra próbálunk megoldást találni, hogy miként érdemes továbblépni az újonnan előálló helyzetben. A gyártók sok frekvenciás, komolyabb kategóriájú és persze drágább rendszereinél kevesebb lesz a probléma. Sokan használnak azonban olcsó, egyszerű rendszereket.  Az AKG WMS mini szériája számukra kínál alternatívát, illetve azoknak, akik épp most tervezik új drótnélküli mikrofonok vásárlását, és nem szánnak rá túl sok pénzt, de alapvető elvárásuk, hogy a rendszer kompatibilis legyen a most életbe lépő új szabályzásokkal. 
    Az új család legfeltűnőbb része a picike vevőegység. Nem véletlenül nevezik tehát "MINI"-nek a rendszert. Manapság persze egyáltalán nem gond egy UHF vevőkészüléket belerakni egy kicsi dobozba, ez a tény egyáltalán nem befolyásolja a beépített rendszer minőségét. Alig pár hónapja kerültek forgalomba ezek a készülékek, de a kedvező árfekvés miatt máris jó párat eladtunk ,és nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk a felhasználóktól. Az adó egység is hasonlóan jó minőségű, megbízható, és az árkategóriájában az egyik legjobb hangú kapszulát tartalmazza. Ki kell emelni azt is, hogy az elemfogyasztás rendkívül takarékos, a gyár által emlegetett 30 órás üzemidő nem kamu.
     A rendszer többféle kivitelben is megvásárolható. A képen látható kézimikrofonos vocal szeten kívül létezik instrumental rendszer is, melyhez kézi adó helyett egy zsebadót kapunk és egy csatlakozó kábelt, gitárba dugható jackdugós véggel. Bár klipszmikrofonos vagy fejmikrofonos összeállítást nem készített az AKG, ez egyáltalán nem probléma, mert a PT40 mini zsebadó úgy van kialakítva, hogy tudja fogadni az AKG általánosan használt csíptetős és fejpántos mikrofonjait, meg a hasonló kialakítású kis hangszer mikrofonokat is. A kéziadós és a zsebadós rendszer is megvásárolható iker kivitelben is. Így kevesebb dobozzal, adapterrel és vezetékkel kell bajlódni, amikor az ember üzembe helyez  egy rendszert. A teljes választék megtekinthető az AKG oldalán, és megvásárolható az üzletben vagy a webshopunkban.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

korg_i3_uj_fekete
Korg i3
199900 Ft
Akciós termék Tooltip

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset