Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnikaMikrofonokRoncsprémium akció V2
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

Roncsprémium akció V2

 

Manapság igencsak elterjedten használunk vezetéknélküli mikrofonokat. A drót hiányában könnyen lehet mozogni, sokszor akadályt képez a kábel nem csak nekünk, hanem mások számára is. Színházakban, koncerteken, iskolákban, templomokban, karaoke bárokban és még millió helyen használják a kényelmes és praktikus drót nélküli rendszereket. Tavaly azonban kitört a para országszerte, amikor kiderült, hogy a hazánkban ilyen célokra használt frekvenciasávok egy részét a digitális műsorszórás elterjedése, illetve az új G4 (LTE) mobilkommunikáció részére kell átadni.
 Az Audio-Technica hazai képviselete kitalálta, hogy segítséget nyújt azok számára, akiknek az új rendszer miatt nem lesz üzemképes a jövőben a meglevő vezetéknélküli rendszerük. Tavasszal már volt egy ilyen akció, most pedig a jelenlegi helyzethez aktualizált verzióval álltak elő. Természetesen mi is biztosítjuk a lehetőséget a vásárlóink számára, hogy részt vegyenek a cserében. Bármilyen márkájú is legyen a készülékük, reális áron beszámítják azt egy újonnan vásárolandó AT vezetéknélküli mikrofonba. Azt, hogy kit, hogyan és mikor érinthet a változás, azt ebből a dokumentumból  tudhatják meg az érintettek. Az AT képviseletet azért is elismerés illeti, hogy összeállította ezt az anyagot, melyből végre egyértelműen kiderülnek a tudnivalók. A csereakció részleteit pedig ez a szórólap tartalmazza. Üzletileg ez számunkra sem nagy biznisz, jó esetben megtérülnek a kavarással járó költségeink, viszont mindenképpen szeretnénk ügyfeleink számára biztosítani ezt a kiváló lehetőséget. Az akció 2012. szeptember 1.  és 2012. december 31. között él.
A történetről részletesebben is írtunk a Bitzenede blogban, ahol a vezetéknélküli mikrofonok használatával kapcsolatos dolgokról több más bejegyzést is lehet még találni.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

tascam_vl-s5_elol
Tascam VL-S5
79900 Ft
Akciós termék Tooltip

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset