Ön itt van: FőoldalKORG PA 5X - a rég várt arranger!

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

  • JBL PRX400 hangfalak
  • Zenei számítógépek a Syncopától
  • Earmaster
  • Roland új termékek 2016
  • TC effektek
  • KORG PA600
  • Gitár akciók
  • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
  • Mikrofonok a Syncopától
  • Alto PRO TX3 sorozat - új aktív hangfalak kedvező áron
Previous Next

KORG PA 5X - a rég várt arranger!

Korg PA5XLS

 

 

 A KORG  hosszú fejlesztési időszak után adta ki a PA5X-et, amiről már az elmúlt hónapokban igen sok mendemonda, féligazság és híresztelés keringett az interneten. Nem csoda, hogy igen nagy érdeklődés övezte az új hangszer bejelentését, hiszen a PA sorozat korábbi csúcsmodelljei is eddig minden esetben a legmagasabb színvonalat jelenítették meg, és nincs ez másként most sem. Az új szintetizátor teljesen átdolgozott rendszert tartalmaz, ugyanakkor megtartották a kompatibilitást a korábbi hangszerekkel is, és szerencsés módon a kezelés csak annyiban módosult, hogy a korábbi készülékek felhasználói igen gyorsan el tudnak igazodni az új felületen is. A Korgtól már megszokhattuk, hogy ebben a kategóriában dúskálhatunk a precízen kidolgozott hangszínekben és stílusokban. Ki kell emelni a DNC hangszíneket, melyeknek a szám még tovább nőtt. Újdonság a 16-os dinamikus pad felület ("mátrix") és különféle színekkel megvilágított gombsor, továbbá igen hasznos a kontroller potik és gombok közti LCD kijelzős felirat-sor, hiszen mindig látjuk, hogy melyik funkcióhoz van hozzárendelve az adott vezérlő eszköz. Teljesen megújult a dupla fájllejátszó, mellyel immáron a kíséreti stílusok is bevonhatók az átkeverhető játékba, A hangszer 61 és 76 billentyűs változata már kapható és tesztelhető nálunk, a 88 billentyűs, kalapácsmechanikás modell is hamarosan kapható lesz. A webshopunkban már olvasható egy rövid termékismertető, de hamarosan jóval bővebb információkat is közzé fogunk tenni. Addig is várunk mindenkit, aki szeretné kipróbálni ezt a fantasztikus hangszert!  

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány