Ön itt van: FőoldalEON700: új aktív hangfal széria a JBL-től!

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

  • Roland új termékek 2016
  • Alto PRO TX3 sorozat - új aktív hangfalak kedvező áron
  • KORG PA600
  • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
  • Gitár akciók
  • Earmaster
  • Zenei számítógépek a Syncopától
  • Mikrofonok a Syncopától
  • JBL PRX400 hangfalak
  • TC effektek
Previous Next

EON700: új aktív hangfal széria a JBL-től!

 

JBL EON700 szeria k

Northridge, Kalifornia – A Harman Professional Solutions a JBL főhadiszállásán prezentálta legújabb termékcsaládját a JBL EON700-as szériát.

1995-ben debütált a világ előtt a JBL egyik legendája - mely azóta az egyik legtöbb darabszámban értékesített aktív hangsugárzó a világon – és amely azonnal felállította a mércét, hogy milyen nagyszerű is lehet egy aktív hangsugárzó-rendszer.

Az EON700 a technológiai és innovációs vívmányok egy következő nagy lépése, mely még érthetőbb, még tisztább hangzást és konzisztens lefedést nyújt bármilyen hangerőn. A JBL mérnökei ezúttal is korszerű és exkluzív tervezési és mérési módszereket alkalmaztak, hogy a kategória legjobb terméke jöjjön létre, az alkalmazási területtől függetlenül. Az EON700 a lehető legújabb akusztikus tudományt, hangszórótervezést, kabinet anyagfelhasználást, továbbfejlesztett DSP modult, valamint erősítési- és vezérlési technológiákat vonultatja fel, mindezt egy rendkívüli teljesítménnyel rendelkező, teljes mértékben professzionális és sokoldalú, egyszerűen használható aktív rendszerbe csomagolva.

JBL EON700 valasztekAz előd szériához hasonlóan a 700-as család is 4 különböző modellt tartalmaz: a 10” EON710-et, a 12”-es EON712-őt, a 15” méllyel szerelt EON715-öt, és a három szélessávú típus mellett természetesen egy 18” aktív mély is kapható: az EON718S.

Ezek a flexibilis hangfalak minden zenész és más hangszolgáltató mai kornak megfelelő követelményeit képes kiszolgálni, hiszen arra tervezték őket, hogy minimális erőbefektetés mellett maximális hatékonyságot nyújtsanak, legyen szó DJ szettekről, komplett zenekari fellépésekről, egyszemélyes előadásokról, prezentációkról vagy akár templomi eseményekről. Konfiguráld a topládákat front- vagy monitorsugárzónak, függeszd vagy tömbösítsd, vidd magaddal mindenhová, vagy telepítsd fixen – a lehetőségek száma végtelen.

 

Állítsd be azonnal az optimális hangzást a beépített 3 csatornás keverőmodullal, mely a szintén legendás dbx DriveRack technológiát hordozza magában, többek között az AFS™ automatikus gerjedésgátló algoritmust, egy 8-sávos kimeneti EQ-t, és az ezekhez tartozó számos előre mentett gyári beállítást. A hozzáférés és paraméterezés rendkívül egyszerű a beépített LCD kijelző segítségével, de mobileszközről is teljes kontrollt lehet szerezni a rendszer felett, az új EON700 ugyanis kompatibilis a JBL korábban bemutatott JBL Pro Connect alkalmazásával. Fontos újítás az EON600-hoz képest, hogy ez a széria már támogatja a Bluetooth audio streaming-et, az integrált BT 5.0-ás modulon keresztül.

JBL EON700 kengyelA szélessávú modellek függesztéséhez a JBL Professional egy új, univerzális U-alakú Yoke függesztőt is készített, melyhez külön megtalálhatók a rögzítési pontok, minden egyes hangfalon. Ezen felül természetesen 4 db M10-es standard menet is található a kabineten, valamint a szintén alapnak tekinthető 36 mm-es hangfalállvány hüvely.

 

„Az EON700 minden tekintetben a hordozható rendszerek következő generációját képviseli” – mondta Brandon Knudsen, a Harman Professional termékmenedzsere. „Amikor elkezdtük tervezni az új hordozható PA termékcsaládot, akkor vettük a bestseller EON szériánkat, továbbfejlesztettük a technológiát a driverek és erősítőmodulok frissítésével, tovább finomítottunk a tölcséreken, felturbóztuk az effekt csomagot, és alkalmaztuk a legkorszerűbb Bluetooth protokollt és univerzális app vezérlési módszereket. Az eredmény? Egy erőteljes, sokoldalú rendszer, amely hihetetlen hangzásra képes bármilyen hangerőn, bárhol a teremben.

JBL EON700 hatlap

„Professzionális hangzást előcsalni a rendszerből még sosem volt ilyen egyszerű, hiszen mostantól senkinek nem kell külső eszközökre hagyatkoznia, köszönhetően a beépített dbx DSP preseteknek, melyeket a legtipikusabb alkalmazásokhoz optimalizáltunk. És még itt van az elképesztő méret-teljesítmény arány és a pehelysúly, amely gyorsabb és könnyebb be-és kipakolást is jelent.”      

 

 JBL EON700 control app

Tulajdonságok:

•          1300 Watt csúcsteljesítmény (650 W folyamatos) a szélessávú modelleknél

•          1500 Watt csúcsteljesítmény (750 W folyamatos) EON718S

•          JBL 2414H kompressziós magassugárzó

•          Újratervezett tölcsérek, optimalizált driverek

•          Beépített 3-csatornás keverő

•          2 XLR-Jack kombinált csatlakozó, 1 XLR tovább fűző kimenet (710,712,715) (718S: 2db)

•          Háttérvilágítású színes LCD kijelző

•          dbx DriveRack technológia: AFS gerjedésgátló, 8 sávos EQ, delay (710,712,715)

•          Parametrikus EQ, polaritásfordítás és delay a 718S szubbasszusban

•          Univerzális vezérlés a JBL Pro Connect alkalmazáson keresztül

•          Bluetooth 5.0 audio stream (710,712,715)

•          Strapabíró talkum megerősítésű polipropilén kabinet és fémrács (710,712,715)

•          Nyír rétegelt lemez, szabadalmazott DuraFlex® borítás és fémrács (718S)

•          Ergonomikus fogantyúk

•          Beépített hangfalállvány tartók, és opcionális EON700 Yoke függesztés

•          Egymásra tömbösíthető hangfalak, egyszerű tárolás

Az első szállítmány EON700 várhatóan 2022. januárban fog érkezni.

http://www.jblpro.com/eon700-series

 

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány