Ön itt van: FőoldalHírek, újdonságokHangtechnika, stúdiótechnikaMikrofonokLD Systems csereakció
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

LD Systems csereakció

Nagyjából Magyarországon is lezajlott más a digitális átállás, vagyis a televíziós műsorszórás átköltözött a digitális rendszerre. Ezzel összefüggésben, illetve bizonyos más okok miatt is (pl. az LTE mobilkommunikációra való áttérés miatt) az elmúlt években jelentősen megváltoztak a vezetéknélküli mikrofonok használatának feltételei. Az új helyzetre való áttérésről többször is írtunk már, például az Audio-Technica csereakciója kapcsán. 
A hazai felhasználók jelentős része még csak mostanában szembesült a helyzettel. Sokan azt hitték, meghibásodott a mikrofonrendszerük, pedig "csak" annyi történt, hogy az addig használt sávban már nem működtethető az adó. A helyzet ráadásul területenként erősen eltérő, így az is gyakran megesik, hogy sokfelé fellépő művészek bosszankodnak, mert néhány helyen nem tudják használni készülékeiket.
Mit is lehet tenni ebben a helyzetben?
Először is, mi az ügyfeleink részére segítünk eligazodni a frekvenciahasználati szabályok nem mindig teljesen áttekinthető útvesztőjében. Viszonylag rövid vizsgálódás után meg tudjuk mondani, hogy egy adott készülék megfelel-e az új rendszer követelményeinek, esetleg megfelelő csatorna választásával használható lehet még, vagy teljességgel lehetetlen az üzembiztos működtetés. Ne felejtsük el, hogy nem csak arról van szó, hogy minket zavar a digitális tv, hanem a mi készülékünk is zavarhatja  műsorszóró adók vételét.
Amennyiben a régi készülék nem felel meg, akkor kell eldönteni, hogy milyen lehetőségek jöhetnek szóba. A nagy gyártók (AKG, Shure, Beyerdynamic, Audio-Technica, Sennheiser, Monacor, stb) választékából biztosan fogunk tudni ajánlani jó minőségű és üzembiztos modelleket. A választásnál elég sok szempontot kell mérlegelni, mi ebben is természetesen segítünk.
Az LD Systems legújabb csereakciója komoly lökést adhat azoknak, akik hezitálnak azon, hogy lecseréljék-e a régi vezetéknélküli mikrofon- vagy fülmonitor rendszerüket. A 2014. november végéig élő kedvezményes csere lehetőséget a Syncopa vásárlói is igénybe vehetik, várunk tehát minden érdklődőt.
A lényeg: minden drótnélküli problémára tudunk megoldást ajánlani!

A legfontosabb információk az alábbi poszteren láthatók, a részleteket pedig megbeszéljük!


LD csereakcio 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

korg_odyssey_r3_dontott
ARP Odyssey
235900 Ft
Akciós termék Tooltip
alesis_vi49_dontott
Alesis VI49
77499 Ft

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset