Ön itt van: FőoldalMusikmesse Frankfurt, 2013
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

  • Roland BK-5
  • JBL PRX400 hangfalak
  • Mikrofonok a Syncopától
  • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
  • TC effektek
  • Gitár akciók
  • Korg Kronos addikció
  • Audio-Technica akció
  • KORG PA600
  • Earmaster
Previous Next

Musikmesse Frankfurt, 2013

Javában zajlik az idei Musikmesse Frankfurtban.  A most bemutatott újdonságok egy része már szerepelt az év elején Anaheimben megrendezett NAMM Shown, és csak európai Korg Krosspremierről van szó. A hangszergyárak és hangtechnikai cégek növekvő aktivitását mutatja azonban, hogy van egy csomó friss termék is, melyek bejelentését kifejezetten a mostani vásárra időzítették. A legnagyobb meglepetést talán a KORG keltette, kihozta ugyanis KROSS nevű új, "lájtosított" billentyűs munkaállomását, mely 61 és 88 billentyűs verzióban is piacra fog kerülni. Ezek a hangszerek meglehetősen új vonalat képviselnek a KORG termékskáláján, valószínűleg a microStation sikere ösztönözte arra a gyárat, hogy hasonló tudású, ám Korg Volcakorszerű és normál billentyűs, sőt kalapácsmechanikás kivitelben is megjelentessen egy ilyen workstationt. A kedvező ár miatt biztosan sokan fogják választani. A KORG a DJ-k és a szinticsavargató, groove kedvelő emberek számára a Volca sorozattal jött ki. Egy loop  szintetizátort, egy basszus szintit és egy dobgépet tartalmaz. Az igazi érdekesség, hogy mindhárom eszköz analóg. A gyár fennállásának 50. évfordulóját ünnepelve visszatértek tehát a jó öreg gyökerekhez, ám a korszerű kezelőfelület és a MIDI új inspirációt adhat a tősgyökeres analóg rajongóknak is. A KORG gyárnál maradva kijött az új zongora családból az LP-380 modell, és Európában most debütált a KingKorg és az MS20 mini, valamint az SP-280 az stage piano is.

Roland BK-9 displayA Roland háza táján a legnagyobb várakozás a BK-9 backing keyboardot előzte meg. A G-70, illetve az E-80 óta nem gyártottak a csúcs kategóriába tartozó kísérőautomata keyboardot, bár a BK széria színrelépésével sejteni lehetett, hogy lesz ebből egy zászlóshajó majdan. Most pedig itt van, és hamarosan kapható is lesz. A legfeltűnőbb rajta a két nagyméretű LCD kijelző. Fel van vértezve minden szükséges tudománnyal, Super Natural hangkeltéssel, a BK szériából már ismert fejlett pendrive kezelési funkciókkal, 16 sávos szekvencerrel. A Roland tehát ismét a professzionális zenészek számára tervezte ezt a hangszert. Számunkra a Roland újdonságai közül az új csúcslooper, az RC-505 tűnik még rendkívül érdekesnek, hiszen ezt már nem csak a gitárosoknak szánták. De ne feledkezzünk meg az új digitális zongorákról és FR harmonikákról sem, hiszen ezeken is láthatjuk, hogy a Roland fejlesztők igen erőteljesen munkálkodnak.

A vásáron természetesen minden gyártó igyekezett újdonságokkal kirukkolni. Facebook oldalunkra igyekszünk kirakni az új termékeket és az érdekes demókat, ahol természetesen egyből kommentálni is lehet őket.

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset