Ön itt van: FőoldalMegérkezett a KORG PA300
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Genelec karácsony!

Genelec 8020DPM kA Genelec monitorhangfalait nem kell bemutatni senkinek. Most különleges árakat kínálunk a "80-as" sorozat darabjaira. Karácsonykor már ezek lehetnek a stúdió ékességei! :)
18.11.13


EarMaster7

Earmaster7 kAlaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

 • Audio-Technica akció
 • KORG PA600
 • TC effektek
 • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
 • Earmaster
 • Roland BK-5
 • Mikrofonok a Syncopától
 • Gitár akciók
 • JBL PRX400 hangfalak
 • Korg Kronos addikció
Previous Next

Megérkezett a KORG PA300

KORG PA300 kepNagy várakozás előzte meg a KORG új arranger keyboardjának megjelenését. Miközben az elmúlt évek során teljesen kicserélődött a PA sorozat, és piacra került a PA3X, majd a kisebb PA600, nem rég pedig a "középső testvér" PA900, az olcsóbb szegmensben továbbra is régebbi tervezésű PA50SD-t lehetett csak kapni. Tény az, hogy a PA50-ből és az SD kártyás változatból rengeteget eladott a gyár, a zenészek körében roppant népszerű modellről van szó. Most, hogy kijött az utód, mindenki számára az persze a leglényegesebb kérdés, hogy mennyivel tud többet az elődjénél, és kik számára jelenthet vonzó alternatívát.

Készítettünk egy táblázatot, mely segítséget az összehasonlításhoz. Nem csak azt tudhatjuk meg belőle, hogy mennyivel fejlettebb a PA300 a PA50SD-hez képest, hanem látjuk a nagyobb KORG modelleket is, így mindenki könnyen el tudja dönteni, hogy melyik modell való pontosan az ő számára.

Kiegészítés 2014. szeptember 6-án: tegnap bejelentette a KORG a Pa3XLe nevű új modellt is. Mivel ez a hangszer reményeink szerint hamarosan kapható lesz, természetesen amint a teljes adatlap és minden információ rendelkezésünkre áll, fel fogjuk tenni a webshopba is. Addig is a fenti táblázatot kiegészítettük az új modell főbb adataival, így az teljessé vált, és reményeink szerint segít a megfelelő hangszer kiválasztásában.


A korgosok számára oly lényeges dolgok mint megmaradtak, így tetszés szerint szerkeszthetjük a hangszíneket, stílusokat, performance-okat és STS-eket, nagyon jó a kijelző, okos a szövegmegjelenítés, logikus az egész hangszer kezelése, és hiába új hangszerről van szó, aki dolgozott már PA szintin, pillanatok alatt eligazodik rajta.

A leglényegesebb változások a PA50SD-hez képest:

 • fejlettebb hangkeltés, kiváló hangszínek
 • több effekt lehetőség
 • sok új, a friss PA-kból ismert stílus
 • MP3 fájlok lejátszására is alkalmas player (pendrive csatlakozás)
 • színes érintőképernyő

Van néhány egyszerűsítés is a PA50SD-hez képest. Így a dupla dal lejátszó helyett csak szimpla van, de ez a zenészek 90%-át nem érinti. A szokásos két mono jack kimenet helyett egy kombinált sztereó kimenetet találunk, mely egyaránt szolgál fejhallgató és vonalkimenetként. Nincs továbbá tucheles midi csatlakozó, USB-s midin keresztül kommunikál a hangszer számítógéppel. Akinek ezek a szempontok mégis lényegesek lennének valamiért, az ő számukra ott a nagyobb tesó, a PA600.
Az új hangszerrel szerzett első tapasztalataink nagyon jók. A legfontosabb természetesen a hangminőség. Bár ez a modell még nem tartalmazza a nagyobb PA-k esetében használt DNC-s hangforrást, ezt alig lehet érzékelni, mert nagyon szépen szól. Valamennyi hangszín jól kidolgozott, tiszta és dinamikus. Ugyanez mondható el a stílusokról is. A hangszer kezelése logikus, áttekinthető, zenészbarát.

A PA-300-at ajánljuk mindazoknak, akik otthon szeretnek zenélgetni, számítógépen vagy anélkül komponálnak (a hangszer a dalszerkesztést is támogatja). Emellett a hangszer teljesen jól használható színpadon is, biztosak vagyunk tehát abban, hogy azok a vendéglátós és báli zenészek, akik már nagyon várták ennek az arrangernek a megjelenését, örömmel és megelégedéssel fogják használni. A PA50SD még egy ideig kapható lesz, olcsóbb alternatívaként azok számára, akiket az MP3 lejátszás és a fejlettebb technológia nem hoz tűzbe.

Javasoljuk az érdeklődőknek, hogy próbálják ki a hangszert nálunk, összehasonlíthatják a nagyobb KORG arrangerekkel és természetesen más gyártók modelljeivel is.

A KORG PA300 a webshopunkban.

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

boss_katana50_dontott
BOSS Katana 50
79900 Ft
qsc_touchmix16_fent
QSC Touchmix-16
489900 Ft
korg_ms20mini_elol
Korg MS20 Mini
189900 Ft
Akciós termék Tooltip

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset