Ön itt van: FőoldalTéli NAMM Show, 2016
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Monitorok otthonra

JBL LSR300akcio kicsiNagyon kedvező áron kínáljuk a JBL LSR300 Mkii közeltéri monitor hangfalait. A népszerű aktív monitorokat minden zenész, stúdiós jól ki tudja használni.
21.04.13.


 

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

  • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
  • KORG PA600
  • Mikrofonok a Syncopától
  • TC effektek
  • JBL PRX400 hangfalak
  • Earmaster
  • Gitár akciók
  • Zenei számítógépek a Syncopától
Previous Next

Téli NAMM Show, 2016

NAMM2016Lezajlott az idei téli NAMM Show, és meglepően sok újdonsággal rukkoltak ki a hangszeres cégek. Miközben sokan már kezdték elsiratni a számítógépes zenei rendszerek árnyékában a hagyományos szintetizátorokat, az elmúlt év során azt tapasztalhattuk, hogy a fejlesztők egyre újabb modellekkel lépnek ki a piacra. Megfigyelhető, hogy a jó öreg analóg modellek sorra újra élednek fejlettebb technikai megvalósítással, és minden eszköz esetében megoldják a számítógépes rendszerekhez való hozzáillesztés lehetőségét, így tehát mindenki a kedve szerint dolgozhat egyik vagy másik környezetben. Mi úgy látjuk, hogy a zenészek nagy része a "közbülső" mezőnyben helyezkedik el, vagyis egyaránt használják a hagyományos "vasakat" és emellett természetesen bőségesen élnek a fejlett számítógépes zenei rendszerek által kínált lehetőségekkel is. Természetesen az elektronikus hangszerek nagyon felgyorsult fejlődése mellett a hagyományosnak nevezhető termékek gyártói is folyamatosan újítanak, így gitárokból, dobokból és minden másból is gazdag volt a felhozatal, azt jelezve, hogy a válság után végre kezd magához térni a hangszerpiac.

Korg MinilogueAz újdonságok közül kiemelnénk a KORG Minilogue szintijét, ami már nem sokára kapható is lesz. A Korg egyébként sem fukarkodott az újdonságokkal, melyeket a gyár oldalán lehet megtekinteni. A Roland hagyományosan sok új terméket vonultat fel, így történt ez most is. A gyár magyar oldalán is megtalálhatjuk már ezeket. A  szintisek figyelmét valószínűleg a System-500 moduláris rendszer fogja felkelteni, de érdekes az A-01, az új Roland System500zongorák, a gitárerősítők és az elektromos cajon is. A bemutató egyik sztárja az Arturia MatrixBrute szintetizátora, melyről azonnal lehet látni, hogy nagyon komoly mátrix szintetizátor, és a hangja is roppant meggyőző. A hangzásokkal szívesen Arturia Matrixbrutekísérletező, analóg hangzást kedvelő emberek számára ajánljuk ezt a modellt is, akárcsak a fent bemutatottakat. A felsorolt termékek idehaza is hamarosan kaphatók lesznek, és bár egyik sem tartozik a "három pálcika tartja a búcsúban" kategóriába, úgy gondoljuk, hogy megfizethető hangszerekről van szó. A Marshall Code100Marshall is új erősítőkkel jött ki, melyek közül a Code széria lehet a legizgalmasabb, hamarosan ezek közül is forgalomba kerül már néhány modell. Azok is örülhetnek, akik a máris nagy népszerűségnek örvendő Jubilee sorozatból szeretnének kisebb teljesítményű modelleket, ugyanis kihoztak egy 25W-os fejet, illetve kombót. A NAMM bejelentésekről és azok visszhangjáról a Syncopa Facebook oldalán folyamatosan tájékoztattuk az érdeklődőket, érdemes most is visszalapozgatni, mert még sok érdekes hír található ott, amiket hely hiányában nem tudunk itt közzétenni.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset