Ön itt van: FőoldalTéli NAMM Show, 2016
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsiMegújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Earmaster 6 - magyarul

Earmaster6 box kÖrömmel jelenthetjük, hogy elkészültek az EarMaster 6 zenei képesség- és hallásfejlesztő szoftver magyar verziói is, és mostantól ezek megvásárolhatók nálunk. Az új verzióval sok fejlesztést és új licenszelési megoldásokat is beépítettek a rendszerbe, érdemes tehát meglátogatni EarMaster oldalunkat!
(14.05.25.)


 

AVID - Pro Tools

AVID logoMegkezdjük az AVID termékek árusítását a Syncopában. Eddig is be lehetett persze szerezni nálunk a Pro Tools és egyéb szükségleteket, az AVID választékából, de mostantól kiemelt figyelmet fordítunk ezekre, és a tőlünk megszokott supportot igyekszünk mindenre nyújtani. Bevezető akciónkban annyira olcsón adjuk a Fast Track Solot, a Fast Track Duot és az Mboxot (valamennyit Pro Tools Express körítéssel), hogy nem szabad kihagyni ezt a különleges lehetőséget! További infók AVID cikkünkben
2013.12.09.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

 • Earmaster
 • Audio-Technica akció
 • Roland BK-5
 • Mikrofonok a Syncopától
 • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
 • KORG PA600
 • TD-1K akció
 • Korg Kronos addikció
 • Gitár akciók
 • JBL PRX400 hangfalak
 • Zenei számítógépek a Syncopától
 • Roland új termékek 2016
 • TC effektek
Previous Next

Téli NAMM Show, 2016

NAMM2016Lezajlott az idei téli NAMM Show, és meglepően sok újdonsággal rukkoltak ki a hangszeres cégek. Miközben sokan már kezdték elsiratni a számítógépes zenei rendszerek árnyékában a hagyományos szintetizátorokat, az elmúlt év során azt tapasztalhattuk, hogy a fejlesztők egyre újabb modellekkel lépnek ki a piacra. Megfigyelhető, hogy a jó öreg analóg modellek sorra újra élednek fejlettebb technikai megvalósítással, és minden eszköz esetében megoldják a számítógépes rendszerekhez való hozzáillesztés lehetőségét, így tehát mindenki a kedve szerint dolgozhat egyik vagy másik környezetben. Mi úgy látjuk, hogy a zenészek nagy része a "közbülső" mezőnyben helyezkedik el, vagyis egyaránt használják a hagyományos "vasakat" és emellett természetesen bőségesen élnek a fejlett számítógépes zenei rendszerek által kínált lehetőségekkel is. Természetesen az elektronikus hangszerek nagyon felgyorsult fejlődése mellett a hagyományosnak nevezhető termékek gyártói is folyamatosan újítanak, így gitárokból, dobokból és minden másból is gazdag volt a felhozatal, azt jelezve, hogy a válság után végre kezd magához térni a hangszerpiac.

Korg MinilogueAz újdonságok közül kiemelnénk a KORG Minilogue szintijét, ami már nem sokára kapható is lesz. A Korg egyébként sem fukarkodott az újdonságokkal, melyeket a gyár oldalán lehet megtekinteni. A Roland hagyományosan sok új terméket vonultat fel, így történt ez most is. A gyár magyar oldalán is megtalálhatjuk már ezeket. A  szintisek figyelmét valószínűleg a System-500 moduláris rendszer fogja felkelteni, de érdekes az A-01, az új Roland System500zongorák, a gitárerősítők és az elektromos cajon is. A bemutató egyik sztárja az Arturia MatrixBrute szintetizátora, melyről azonnal lehet látni, hogy nagyon komoly mátrix szintetizátor, és a hangja is roppant meggyőző. A hangzásokkal szívesen Arturia Matrixbrutekísérletező, analóg hangzást kedvelő emberek számára ajánljuk ezt a modellt is, akárcsak a fent bemutatottakat. A felsorolt termékek idehaza is hamarosan kaphatók lesznek, és bár egyik sem tartozik a "három pálcika tartja a búcsúban" kategóriába, úgy gondoljuk, hogy megfizethető hangszerekről van szó. A Marshall Code100Marshall is új erősítőkkel jött ki, melyek közül a Code széria lehet a legizgalmasabb, hamarosan ezek közül is forgalomba kerül már néhány modell. Azok is örülhetnek, akik a máris nagy népszerűségnek örvendő Jubilee sorozatból szeretnének kisebb teljesítményű modelleket, ugyanis kihoztak egy 25W-os fejet, illetve kombót. A NAMM bejelentésekről és azok visszhangjáról a Syncopa Facebook oldalán folyamatosan tájékoztattuk az érdeklődőket, érdemes most is visszalapozgatni, mert még sok érdekes hír található ott, amiket hely hiányában nem tudunk itt közzétenni.

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

jbl_eon208p_keszlet
JBL EON208P
240900 Ft
sigma_jrc40e_allo
Sigma JRC-40E
229900 Ft
boss_katana100_1
Boss KATANA-100
103900 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY