Ön itt van: FőoldalFényeskedünk - Cameo bemutató

A rendkívüli helyzet miatt az oldalunkon található ár- és készlet információkat nem tudjuk garantálni, ezért rendelés leadás előtt egyeztetést kérünk. Megértésüket köszönjük!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

  • Zenei számítógépek a Syncopától
  • JBL PRX400 hangfalak
  • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
  • Alto PRO TX3 sorozat - új aktív hangfalak kedvező áron
  • KORG PA600
  • Roland új termékek 2016
  • TC effektek
  • Mikrofonok a Syncopától
  • Earmaster
  • Gitár akciók
Previous Next

Fényeskedünk - Cameo bemutató

Cameo feny bemutato

Manapság már teljesen elképzelhetetlen egy zenekari színpadkép megfelelő világítás és effektfények nélkül. A korábbi nagy, nehéz, gyorsan túlhevülő, hagyományos izzókat tartalmazó színpadi világítóeszközöket felváltották a modern, nagy teljesítményű LED fényforrásokat tartalmazó lámpák. Az összes PAR lámpából, robotlámpából és effektfényből roppant látványos rendszert lehet kiépíteni DMX vezérlés segítségével. A DMX a MIDI-hez hasonló rendszer, melynek segítségével vagy keverőpulthoz hasonló DMX vezérlő egységről, vagy pedig számítógépről szabályozhatjuk a világítótestek (fixture-ök) működését. Az eleven, a zenével együtt nagyon hatásosan változó színpadi világításának vagy a táncterem fantasztikus fényekkel kialakított fényjátékának immáron csak a képzelőerő és a kreativitás szab határt.

A minőségi világítóeszközök persze nem a legolcsóbbak, de már nem túl nagy összegből is borzasztóan látványos kis rendszert lehet kialakítani, amit később fokozatosan lehet aztán bővíteni. A rendszer kialakításához a nálunk vásárolt eszközök esetében nagyon szívesen adunk tanácsokat, átadjuk a DMX használatával kapcsolatos tudnivalókat és segítünk a beállításban. Mostanság sokan kifogásolják, hogy miért nem forgalmazunk bizonyos igen olcsó ledes fényeket. Erre az a válaszunk, hogy még a komolyabb gyártók esetében is előfordulnak a használat közben meghibásodások, melyeket garanciaidőn belül nekünk kezelnünk kell. A nagyon olcsó fények azért olcsók, mert a gyártó semmiféle szervizhátteret sem biztosít hozzájuk, mi pedig így nem hozhatjuk őket forgalomba. Aki megvásárolja ezeket, szervizproblémáival garanciaidőn belül és utána is forduljon a forgalomba hozó céghez, az ő kötelességük, hogy valamilyen módon megoldják a problémát. Számos látványtechnikai berendezést teszteltünk az utóbbi években, és a Cameo gyártmányokat eddig összességében nagyon jónak minősítettük megbízhatóságuk, fényerejük, rugalmas kezelhetőségük, megfelelő dokumentációjuk alapján, és az emlegetett szerviz háttér is rendelkezésre áll.
Ezért is ajánljuk jó szívvel az üzletben felállított Cameo bemutató állványt, melyen sokféle világítótest - köztük lézerek - működését és programozását tudjuk szemléltetni egy számítógép segítségével. Mindenkit szeretettel várunk egy kis ismerkedésre! Ha komolyabb, rendszer kialakítással kapcsolatos kérdések is felmerülhetnek, akkor célszerű előre időpontot egyeztetni, és rá fogjuk szánni a szükséges időt a kérdések alapos megbeszélésre.

A Cameo termékek természetesen megtalálhatók webshopunkban is!


A bemutató időtartama alatt megvásárolt vagy megrendelt Cameo fényekre 10% árengedményt adunk!

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány