Ön itt van: FőoldalFényeskedünk - Cameo bemutató
bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Camps gitárok

Camps gitarok Megkezdtük az igen jó minőségű spanyol Camps klasszikus gitárok forgalmazását. Részletek cikkünkben.
17.10.18.


Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Roland E-A7

Roland EA7kA Roland legújabb kísérő automata keyboardját rengeteg új és izgalmas szolgáltatással, lehetőséggel látták el. Ennek ellenére a kezelhetősége nagyon logikus és áttekinthető. A profi zenészek számára kifejlesztett hangszer már kipróbálható és megvásárolható nálunk!
15.12.18.


 

Jön az új Kronos!

Korg Kronos2015 display-kAz új Kronos még jobb lesz. 2015-től már ezt a verziót fogjuk árulni.
2014.11.13.

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

  • Audio-Technica akció
  • Mikrofonok a Syncopától
  • Korg Kronos addikció
  • Gitár akciók
  • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
  • Earmaster
  • Roland BK-5
  • JBL PRX400 hangfalak
  • TC effektek
  • KORG PA600
Previous Next

Fényeskedünk - Cameo bemutató

Cameo feny bemutato

Manapság már teljesen elképzelhetetlen egy zenekari színpadkép megfelelő világítás és effektfények nélkül. A korábbi nagy, nehéz, gyorsan túlhevülő, hagyományos izzókat tartalmazó színpadi világítóeszközöket felváltották a modern, nagy teljesítményű LED fényforrásokat tartalmazó lámpák. Az összes PAR lámpából, robotlámpából és effektfényből roppant látványos rendszert lehet kiépíteni DMX vezérlés segítségével. A DMX a MIDI-hez hasonló rendszer, melynek segítségével vagy keverőpulthoz hasonló DMX vezérlő egységről, vagy pedig számítógépről szabályozhatjuk a világítótestek (fixture-ök) működését. Az eleven, a zenével együtt nagyon hatásosan változó színpadi világításának vagy a táncterem fantasztikus fényekkel kialakított fényjátékának immáron csak a képzelőerő és a kreativitás szab határt.

A minőségi világítóeszközök persze nem a legolcsóbbak, de már nem túl nagy összegből is borzasztóan látványos kis rendszert lehet kialakítani, amit később fokozatosan lehet aztán bővíteni. A rendszer kialakításához a nálunk vásárolt eszközök esetében nagyon szívesen adunk tanácsokat, átadjuk a DMX használatával kapcsolatos tudnivalókat és segítünk a beállításban. Mostanság sokan kifogásolják, hogy miért nem forgalmazunk bizonyos igen olcsó ledes fényeket. Erre az a válaszunk, hogy még a komolyabb gyártók esetében is előfordulnak a használat közben meghibásodások, melyeket garanciaidőn belül nekünk kezelnünk kell. A nagyon olcsó fények azért olcsók, mert a gyártó semmiféle szervizhátteret sem biztosít hozzájuk, mi pedig így nem hozhatjuk őket forgalomba. Aki megvásárolja ezeket, szervizproblémáival garanciaidőn belül és utána is forduljon a forgalomba hozó céghez, az ő kötelességük, hogy valamilyen módon megoldják a problémát. Számos látványtechnikai berendezést teszteltünk az utóbbi években, és a Cameo gyártmányokat eddig összességében nagyon jónak minősítettük megbízhatóságuk, fényerejük, rugalmas kezelhetőségük, megfelelő dokumentációjuk alapján, és az emlegetett szerviz háttér is rendelkezésre áll.
Ezért is ajánljuk jó szívvel az üzletben felállított Cameo bemutató állványt, melyen sokféle világítótest - köztük lézerek - működését és programozását tudjuk szemléltetni egy számítógép segítségével. Mindenkit szeretettel várunk egy kis ismerkedésre! Ha komolyabb, rendszer kialakítással kapcsolatos kérdések is felmerülhetnek, akkor célszerű előre időpontot egyeztetni, és rá fogjuk szánni a szükséges időt a kérdések alapos megbeszélésre.

A Cameo termékek természetesen megtalálhatók webshopunkban is!


A bemutató időtartama alatt megvásárolt vagy megrendelt Cameo fényekre 10% árengedményt adunk!

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


HTML formátum?

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Audio-Technica

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
HUNGARY

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset