Ön itt van: FőoldalVégre: EarMaster 7.2 magyarul is!

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

  • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
  • Mikrofonok a Syncopától
  • Earmaster
  • JBL PRX400 hangfalak
  • Gitár akciók
  • TC effektek
  • Alto PRO TX3 sorozat - új aktív hangfalak kedvező áron
  • Roland új termékek 2016
  • Zenei számítógépek a Syncopától
  • KORG PA600
Previous Next

Végre: EarMaster 7.2 magyarul is!

Earmaster 72 magyar

Nagy örömmel számolhatunk be az EarMaster újdonságáról. A népszerű zeneelméleti és hallásfejlesztő program 7.2-es verziójának "magyarítása" eléggé sokáig tartott, ebben szerepe volt a járványhelyzetnek is. Pár hete azonban már kijött a "beta-verzió", mostantól pedig már minden új vásárló számára rendelkezésre áll ez a változat, és természetesen a korábban vásárolt 7-es szoftverekhez is elérhető a frissítés. Aki már rendelkezik a 7-es verzióval, nincs más dolga, mint a program indításakor felajánlott frissítést engedélyezni, és használhatja a programot. Ha esetleg még bármilyen hibát, pontatlanságot találna valaki a magyar változatban, az kérjük jelezze, hogy a következő frissítésnél korrigálni lehessen! A programot egyéni felhasználóknak meg lehet vásárolni a webshopunkban, intézmények számára pedig egyedileg tudjuk a számukra legmegfelelőbb licenc megoldást kidolgozni.
Az EarMaster az online oktatási időszakban is sokak számára jelentett kiváló képzési lehetőséget akár önállóan, akár tanár irányításával. Reméljük, hogy ilyen jellegű lezárásokra már nem kerül sor, de az EarMaster bármilyen időszakban hasznos és élvezetes fejlesztést tesz lehetővé minden zenésznek a legelső ismerkedési lépésektől a felsőfokú képzésig. 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Kiemelt termékek

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány