Ön itt van: FőoldalMiért nem szól? - Spektrumvizsgálat a helyszínen!

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

  • KORG PA600
  • TC effektek
  • Earmaster
  • Roland új termékek 2016
  • Alto PRO TX3 sorozat - új aktív hangfalak kedvező áron
  • JBL PRX400 hangfalak
  • Zenei számítógépek a Syncopától
  • Gitár akciók
  • Mikrofonok a Syncopától
  • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
Previous Next

Miért nem szól? - Spektrumvizsgálat a helyszínen!

RF Spektrum

Már évek óta komoly problémát jelent az ország nyugati felében a vezetéknélküli mikrofonok használata. A Bitzenede blogban folyamatosan követtük a frekvenciahasználati jogszabályokban bekövetkező előre látható és előre nem látható változásokat, mostanára aztán már teljesen eldurvult a helyzet. Nagyon sokan nem tudják használni a nem is olyan régen vásárolt drótnélküli mikrofonjukat, illetve mi is állandóan kétségek között vergődtünk, hogy mely településre milyen frekvencián üzemelő készülékeket merjünk eladni. Az ország belsejében a földfelszíni digitális tévéadók nagyjából ismert rendszer szerint foglalják el a sávokat. Nálunk azonban itt vannak az osztrák, a szlovén a horvát adók is, és dimbes-dombos terepen senki ember fia nem tudja, hogy hol melyik adó zavar be a mikrofonoknak.


Kénytelenek voltunk hát beszerezni egy nagyfrekvenciás spektrumanalizátort, aminek a segítségével igény esetén pontosan meg tudjuk határozni, hogy az adott településre, vagy annak részeire milyen vezetéknélküli mikrofonokat (fülmonitorokat, stb.) lehet telepíteni anélkül, hogy a meglevő rendszerek zavarnák, illetve hogy mi zavarnánk azokat.
A méricskélést költségtérítés ellenében végezzük el, azonban a felmerülő költség már egyetlen rendszer esetében is bőven megtérül ahhoz képest, mintha pl. egy pályázati beszerzésbe nem megfelelő készülék lett volna betervezve, vagy egy fontos esemény hangosítását teszi tönkre egy váratlan zavar.
Természetesen azoknak az előadóknak, hangosítóknak is tudunk készülékeket, megoldásokat ajánlani, akik országszerte járnak fellépni,
Abban is szeretnénk segítséget nyújtani, hogy ha valakinek régebben vásárolt készüléke immáron nem akar működni, akkor kiderítsük, hogy semmi baja, és még el tudja adni vagy cserélni az ország egy másik részében élő kollégával, vagy javításra szorul.
Akinek a témával kapcsolatban kérdése van, keressen bennünket!     

 

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány