Ön itt van: FőoldalZenesuli - szeptemberi kedvezmények

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

  • Earmaster
  • Roland új termékek 2016
  • Gitár akciók
  • Zenei számítógépek a Syncopától
  • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
  • Mikrofonok a Syncopától
  • Alto PRO TX3 sorozat - új aktív hangfalak kedvező áron
  • JBL PRX400 hangfalak
  • TC effektek
  • KORG PA600
Previous Next

Zenesuli - szeptemberi kedvezmények

Iskolakezdes 2023

Itt a szeptember, és indul a zeneiskolákban is az oktatás, de sokan magántanulóként is most kezdik vagy folytatják a zenével való ismerkedést. Nálunk a Syncopa Hangszerboltban ez a 31. tanév, melynek kezdetén igyekszünk megoldani a zenélni tanulók hangszerhez jutását. Mondhatnánk, hogy az elmúlt évtizedek alatt már megszereztük a "mindentudást", ami ilyenkor szükséges, azonban ez koránt sincs így.
Az elmúlt években nagyon sokat változott minden, a járványos évek és a mostani világgazdasági helyzet átalakította a piacot, így számos, a tanulók és tanárok által egyaránt kedvelt hangszert nem tudunk hozni, vagy azért nem hozzuk, mert romlott a minősége, vagy nem megfelelő a hazai szerviz háttér. Természetesen az új helyzeteben is igyekeztünk megtalálni a megoldást, vagyis megfelelő minőségű és elfogadható árú modelleket ajánlani a tanulók számára.
A szülőket korábban is arra biztattuk, hogy vásárlás előtt a tanárokkal és velünk is konzultáljanak, ne hagyatkozzanak kizárólag a weben elérhető információkra. Most ez talán még fontosabb, mert azt látjuk, hogy sok esetben nem megfelelő minőségű hangszerek tömegét reklámozzák egyes cégek a neten. Az első hangszer megvásárlása esetén persze a szülők - ha nincs valami muzsikus ismerős - az internetes forrásokra szoktak alapozni, aztán gyakran a tanárok szembesülnek azzal, hogy a választott modell nem alkalmas a tanulásra, vagy nagyon nehéz faladat elé állítja a tanulót. Ennek elkerülésére javasoljuk mindenképpen a szakemberrel való megbeszélést vásárlás előtt.
Manapság természetesen igen fontosak az árak.

 

Több termék esetében akciókkal fogunk jelentkezni, de ami talán még lényegesebb: érdemben segítünk a hangszerek kiválasztásában, ajánlunk kiegészítőket, és igyekszünk a legjobb egyedi árakat megadni. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a választott termékek típusától és a fizetés módjától függően kedvezményes árat fogunk kalkulálni, különösen, ha több termék (csomag) megvásárlásáról van szó.

 Felhívjuk további képzettségi szinttől, hangszertől és műfajtól függetlenül mindenki figyelmét az EarMaster zenei képességfejlesztő szoftverre. Ezt a programot már régóta forgalmazzuk, és számos oktatási intézményben használják igen jó eredménnyel. A gyerekek is szeretik, hiszen akkor tudnak ezekkel a gyakorló feladatokkal foglalkozni, amikor épp van hozzá idejük és kedvük. Az új verzió már felhő rendszerben is működik.
A szoftver árából most 15% sulikezdési kedvezményt tudunk adni!

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány