Ön itt van: FőoldalHangosító berendezések kistelepülések számára

A webshopban található termékek árai és elérhetőségi információi naponta változhatnak, ezért rendelés előtt egyeztetést javasolunk!

bitzenede banner

Earmaster6 kicsi

Válasszon a lehetőségekből!

Gyorshírek

Roxtone kábelek

Roxtone kabelek

Roxtone kábelek, csatlakozók és állványok a Syncopa kínálatában!
Az elmúlt hónapokban már sokan vásároltak belőlük, jók a mi tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései is!
20.03.09.


 

Sibelius kottagrafikai program

Sibelius logo uj

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban nehézségeink voltak a Sibelius kottagrafikai program forgalmazásával kapcsolatban. Úgy tűnik, ezek megoldódnak, és ismét tudjuk forgalmazni a népszerű szoftvert. Az árlistánk még nem naprakész, de a  webshopban már megtalálhatók a legfontosabb tételek.
19.10.20.


Marshall Code frissítés

Marshall Code frissítés

 A Marshall Code erősítők tulajdonosainak nagy örömére ellészült egy komolyabb frissítés a CODE sorozathoz és a Gateway apphoz. Részletek.
19.07.08.


 

EarMaster7

Earmaster7 k  Alaposan átalakult és rengeteg dologban fejlődött kedvenc zenei képességfejlesztő szoftverünk, az EarMaster.
2017.11.22.


 

Segítünk a megfelelő mikrofon megtalálásában

AT Mikro kicsi Nem is olyan könnyű a megfelelő énekmikrofon kiválasztása! Nálunk mindig van lehetőség több modell összehasonlítására. Az Audio-Technica ismertetője pedig elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.
17. 02. 21.


Új Scarlett hangkártyák

Scarlett 2ndgen kicsi  Megújult a Focusrite népszerű Scarlett USB hangkártya sorozata.  A fejlesztések részleteiről cikkünkben adunk részletesebb információkat.
16.06.19.


 

Axial - Roland hangszín könyvtár

Roland Axial

Megnyílt a Roland szintetizátorok hangszíntára. Az Axial egyelőre a Jupiter 50, 80, a Gaia és az Integra-7 számára tartalmaz vadiúj hangkönyvtárakat, de jó lenne, ha a régebbi modellekhez is elérhetővé tennék a patcheket.
2013.05.31.


 

Casio katalógus

Örömmel tesszük közzé a legfrissebb magyar nyelvű Casio hangszer katalógust.

A szép kivitelű prospektusban ismertetett hangszerek nagy része megtalálható az üzletünkben és így webshopunkban is. A gyár teljes hangszerválasztékának árait tartalmazza a Casio árlista.


 

  • Earmaster
  • Digitális zongora ajánlat első vásárlók számára
  • JBL PRX400 hangfalak
  • Zenei számítógépek a Syncopától
  • Mikrofonok a Syncopától
  • Gitár akciók
  • KORG PA600
  • Roland új termékek 2016
  • Alto PRO TX3 sorozat - új aktív hangfalak kedvező áron
  • TC effektek
Previous Next

Hangosító berendezések kistelepülések számára

Polgarmester    Sok település küzd azzal, hogy nincs megfelelő berendezése, amellyel a közösségi-, települési-, iskolai-, sport-, egyházi- és egyéb  rendezvények hangosítását a ma elvárt színvonalon meg tudnák oldani. Sajnos az elmúlt időszak a kistelepülések pénzügyi lehetőségeit igencsak leapasztotta, így most sokan nem tudtak hangtechnikát beszerezni.Jó hírrel szolgálhatunk az illetékes polgármesterek, testületi tagok számára! A mai napon megjelent egy pályázati kiírás a Nemzeti Művelődési Intézet honlapján, mely az 5000 főnél kisebb lélekszámú települések számára szabadít fel forrásokat a közösségi élet újraindítása céljából. Lehetőség van hangrendszerek, hangtechnikai berendezések beszerzésére is A járvány következményei által sok sebből vérző hangtechnikai gyártók szállító képessége és az infláció ugyan nem nagyon kedveznek ennek a jó kezdeményezésnek a megvalósításának, azonban régi motorosok vagyunk ezen a pályán, hiszen az elmúlt 30 évben több százra tehető az intézményi és települési hangrendszereink referenciáinak száma. Máris elkezdünk kidolgozni csomag ajánlatokat, és úgy gondoljuk, hogy tudunk a jelenlegi helyzetben is igen jó megoldásokat ajánlani.
    Várunk minden ezzel kapcsolatos érdeklődést, és közösen kialakíthatjuk a konkrét helyre és célra optimalizált hangrendszert! Meglevő rendszerek bővítésében is természetesen ugyanúgy partnerek tudunk lenni!

Telefon: (92) 560-036
 (30) 916-3050

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Sennheiser

Sennheiser auth logo

Minősítés

Vallalhato Vallalkozaspecset

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány